Det blev lite bakning såhär på eftermiddagen

Kladdkaka, som vanligt. Receptet kommer härifrån.

4,5 dl Strösocker
2,25 dl Vetemjöl
4,5 msk Kakao
3 Ägg
225g Smör

Gör så här

Rör ihop socker, mjöl, kakao och ägg. Smält smöret och rör i det i smeten. Häll över i en smord och bröad bakform. Baka kakan i 175 grader, ca 30 minuter. Den skall vara rejält kladdig. Låt kakan stå i kylen över natten.

Supergod och superlätt. Jag brukar hoppa över den sista meningen. Kakan är faktiskt lika god innan.

Lots of love!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s